Jídlo s příběhem

zatím prázdný Nákupní košík

Aktuální nabídka: Rozvozy obědů Ústí n. L. / Teplice

Blog

Každý den vše čerstvé Jsme na nohou od časného rána, proto je pro vás den co den každý pokrm čerstvě připravený. Ruční výroba a poctivé suroviny pro nás nejsou klišé.

Jste na stránce: Dobrý Fokus Blog

Blog

25.11.2014

Abychom se podívali, jak se dělá skutečné kulinářské umění, navštívili jsme Pražský kulinářský institut. Kurzem Pokrmy k rodinnému stolu nás provedl český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Pod vedením tohoto zkušeného gastronoma jsme připravili Telecí játra na cibulce s jablky nebo Králíka na hořčici. Pan Pohlreich působil velmi kultivovaným dojmem oproti tomu, jak jej známe z televizních pořadů, a neustále si nosil v kapsičce svou vlastní slánku, aby mohl případně pohotvě zasáhnout.