Jídlo s příběhem

zatím prázdný Nákupní košík

Aktuální nabídka: Rozvozy obědů Ústí n. L. / Teplice

Roznášky jídla v TP

Každý den vše čerstvé Jsme na nohou od časného rána, proto je pro vás den co den každý pokrm čerstvě připravený. Ruční výroba a poctivé suroviny pro nás nejsou klišé.

Jste na stránce: Dobrý Fokus Rozvoz jídla Roznášky jídla v TP

Roznášky jídla v TP

Přepnout na jídelníček na aktuální týden (nelze objednávat)

Na 13. týden 2023 není publikován jídelníček.

SEZNAM ALERGENŮ

dle Nařízení EU č. 1169/2011, O poskytování informací o potravinách spotřebitelům

 

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: 

  • glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy a výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt
  • maltodextrinů na bázi pšenice a výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt;
  • glukózových sirupů na bázi ječmene;
  • obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:

  • rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků;
  • rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína.

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:

  • zcela rafinovaného sójového oleje a tuku a výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt;
  • přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji;
  • fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji;
  • esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:

  • syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu;
  • laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

Související odkazy: